ban_offerte
offerte
Vraag hem online gratis aan

Ontvang binnen 2 uur onze website offerte per mail. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Vragen over de wet AVG / ook wel genaamd   “Algemene verordening gegevensbescherming”  kunt u hier vinden. Het is namelijk zeer belangrijk dat deze in uw site worden vermeld. Heeft u deze niet is dat geen probleem ook wij kunnen hiervoor zorg dragen.

 

Ter informatie?

Na de aanvraag ontvangt u binnen twee uur een offerte die  berekent is op uw verzoek en keuze. Aan de offerte aanvraag zitten geen kosten verbonden want deze zijn geheel gratis en vrijblijvend.

Na ontvangst van u offerte kunt u deze rustig doorlezen. Indien u vragen heeft kunt u deze natuurlijk stellen en wij staan graag voor u klaar deze te beantwoorden. Indien u akkoord bent gegaan kunt u de offerte onderteken met datum en terug sturen naar info@intirio.nl

Wel sinds de wet AVG op 25 mei 2018 in werking is getreden hebben wij u toestemming nodig om uw een offerte te mogen toesturen en zelfs voor communicatie doeleinde. 

Indien u de offerte ondertekent heeft betekent dat u akkoord bent gegaan met de inhoud van de offerte. Deze zal na terug ontvangst door ons worden omgezet in een originele opdracht waarna de bouw op een later te bepalen datum kan worden begonnen.